Nove izvedbe predstave Botaničari u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića – odgođeno

10. ožujak, 2020

VAŽNA OBAVIJEST: Dječje kazalište Branka Mihaljevića po preporuci Ministarstva kulture RH od 13. ožujka do daljnjeg odgađa sve planirane predstave i najavljene programe, pa tako i planirane izvedbe predstave Botaničari, koje su se trebale održati 15.3. i 7.4. O novim terminima i promjenama pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

###

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Čist grad – naš ponOS“ u nedjelju, 15. ožujka u 10:30 sati te u utorak, 7. travanja u 18 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića održat će se nove izvedbe interaktivno-edukativne predstave Botaničari. Predstava Teatra To Go progovara o važnosti zaštite prirode i očuvanja okoliša, ozonskom omotaču te odgovornom gospodarenju otpadom, a namijenjena je djeci do 3 do 10 godina.

Radnja predstave počinje pronalaskom sjemenke drevne biljke imena Maximus Botanicus, koja ima iznimne mogućnosti filtriranja zraka. Međutim, naizgled jednostavan proces sadnje biljke, uslijed nepredviđenih okolnosti i posebne pripreme sudbonosne sjemenke, pretvara se u komičnu avanturu.

Ulaz na predstavu je besplatan, a svi zainteresirani svoje karte trebaju preuzeti na blagajni Dječjeg kazališta, radnim danom od 08:00 – 15:00 h ili sat vremena prije predstave.

Predstava Botaničari samo je jedna u nizu aktivnosti koje Grad Osijek provodi u sklopu projekta „Čist grad -naš ponOS“, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda, kako bi sve ciljane skupine informirao i educirao o važnosti odgovornog postupanja s otpadom.

Povratak na novosti